Stadsorganist Arjan Versluis improviseert vaak op het imposante Bätz-Witte orgel. Nu is het Pinksterlie ”t is feest vandaag’. te beluisteren.

Gorinchem Orgelstad wenst u goede jaarwisseling en een voorspoedig nieuwjaar. In bijgaande video hoort u stadsorganist Arjan Versluis. Hij speelt een werk van Johann Sebastian Bach, Gelobet seist du, Jesu Christ, op het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk in Gorinchem.

Gorinchem Orgelstad wenst u goede feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. In bijgaande video hoort u stadsorganist Arjan Versluis. Hij speelt een werk van Max Reger, Nun komm, der Heiden Heiland, op het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk in Gorinchem.

 

Voor de concertserie in de schuilkerk (Evangelisch Lutherse Kerk) werd een korte video gemaakt.

U hoort Allegretto Grazioso gecomponeerd door Berthold Tours. Nico Blom, initiatiefnemer van de concertserie. Hij speelde dit werk op het Kam-orgel van de Evangelisch Lutherse Kerk.

Voor de zomerconcertserie werd een korte video gemaakt.

U hoort de Toccata uit opus 59 van Max Reger. Dit indrukwekkende werk werd door de stadorganist van Gorinchem,  Arjan Versluis, uitgevoerd. Versluis bespeelde het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk.